Педагогічний портрет

Головна » 2013 » Червень » 27 » Моніторинг результативності географічної освіти у закладі
14:15
Моніторинг результативності географічної освіти у закладі

Позитивним аспектом роботи з обдарованими учнями є участь школярів у роботі ДВ МАН. У 2012-2013 н.р. Юровський Дмитро, учень 11 класу, посів ІІІ місце в конкурсі-захисті НДР Дніпропетровського відділення МАН України в секції «Географія та ландшафтознавство» (вч. Маханько І.В.) та брав участь у роботі секції «Мікро- та макроекономіка».

За наслідками участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України Юровського Дмитра запросили до участі в Міжнародній учнівській науково-практичній конференції «Україна очима молодих» у м. Львів, яка відбудеться з 16 по 18 квітня 2013 року.

Кітченко Тетяна, учениця 11 класу, за результатами участі в різноманітних конкурсах географічного та краєзнавчого спрямування стала лауреатом міської та обласної премії «Обдаровані діти – надія України» (кер. Маханько І.В.).

Також, Кітченко Тетяна 22.03.2013 взяла участь у міському фестивалі педагогічних ініціатив за підсумками міської акції «Впевненими кроками назустріч до взаємопорозуміння: педагоги – батьки – діти», презентувала

Вихованці туристсько-краєзнавчого гуртка «Горизонт», переможці обласного туристсько-краєзнавчого конкурсу «Золотий Колобок» у номінації «Краща розробка екскурсійного маршруту ріднокраєм», на чолі з керівником Маханько І.В. у складі 5 осіб представляли з 11 по 17 вересня 2012 року делегацію м. Кривого Рогу на краєзнавчому зльоті обдарованої молоді Дніпропетровщини, що відбувся на туристичній базі «Стасла», с. Лазурне, Херсонської області.

Разом з тим, за підсумками районних олімпіад учні школи вибороли 3 призові місця: з географії учениця 11 класу Кітченко Тетяна посіла ІІІ місце (вч. Маханько І.В.), з біології та основ економіки учень 11 класу Юровський Дмитро виборов ІІІ місце (вч. Маханько І.В. та Коваленко Л.Г.). Моніторинг участі учнів школи у 2012-2013 н.р. у районних предметних олімпіадах дає підстави констатувати необхідність посилення роботи вчителів ШМО щодо підготовки школярів до предметних олімпіад.

В межах міського фестивалю «Інтелектуали Криворіжжя» найрезультативнішою стала участь учнів  школи у наступних конкурсах та турнірах:

- конкурс-захист науково-дослідницьких робіт «Юний економіст» (макроекономіка та мікроекономіка) – 1 перемога;

- конкурс-захист науково-дослідницьких робіт Історичні читання (географічне краєзнавство) – 1 перемога;

- районний та міський тури Всеукраїнської  історико-географічної  експедиції «Історія міст і сіл України» - по 1 перемозі;

- районний та міський тури Всеукраїнської експедиції «Моя Батьківщина –Україна» - по 2 перемоги.

- у районному турі конкурсу графіки та анімації «Аніграфьонок-2013», в якому учень 9 класу Щербенюк Владислав  посів ІІ місце в номінації «Анімація»;

- районний конкурс з етики «Брати наші менші» - Білецький Г, 6 клас, посів ІІ місце;

- районний тур обласного фотоконкурсу «Ми – діти України» - 7 переможців у 4 номінаціях;

- районний тур обласного конкурсу «Дніпропетровщина – лідер-регіон» - 2 перемоги.

Крім того, протягом поточного навчального року учні школи взяли участь у наступних міжнародних та Всеукраїнських конкурсах:

- Всеукраїнська гра «Геліантус – природознавство для дорослих» - 11 учасників 7,9,11 класів, з них 2 учасниці нагороджені грамотами за найкращий результат з біології та географії;

- Всеукраїнський інтерактивний природничий конкурс «Колосок-осінній-2012» - 37 учнів 1-4 класів, з них 3 учасники отримали сертифікати «Золотий колосок», 15 – «Срібний колосок»;

- Всеукраїнський фізичний конкурс «Левеня» - 21 учень школи, з них 5 учасників отримали результат «добрий»;

- Всеукраїнський етап міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» - з 43 учасників четверо учнів початкової школи отримали результат «добрий».

Категорія: Результативність | Переглядів: 484 | Додав: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]